Livsmedelsteknologi
Processteknik är ett av mina kompetensområden, med praktisk erfarenhet från livsmedelsindustri där jag arbetat som processkötare med fritös, ångskalare, frys, autoklav etc. Jag har en civilingenjörsexamen i kemiteknik, livsmedelsteknisk gren, och har undervisat i processkunskap och styr- och reglerteknik på yrkestekniska högskolan (YTH) och i kvalificerad yrkesutbildning (KY-utb.). Under tiden jag arbetade på YTH översatte jag tre böcker i livsmedelsteknologi där första boken behandlade olika processer, andra boken vegetabiliska livsmedel och tredje boken animaliska livsmedel.
Böckerna är utgivna på Studentlitteratur men slut på förlaget sedan länge. Men de finns på bibliotek:
Livsmedelsteknologi 1, Konserveringsmetoder
Livsmedelsteknologi 2, Vegetabiliska livsmedel
Livsmedelsteknologi 3, Animaliska livsmedel
[Upp]
[Föregående]
[Nästa]
Uppdaterad 2016-03-01